Serierecensie: Jupiter's Legacy is saaie en lelijke superheldenserie

Serierecensie: Jupiter's Legacy is saaie en lelijke superheldenserie
Serie van de makers van Daredevil en The Witcher

Film :

Vanaf 7 mei staat het eerste seizoen van Jupiter's Legacy op Netflix. Na het gigantische succes van The Witcher staat een volgende spektakelserie te wachten. Kan deze serie dit niveau aantikken? Lees hier de recensie van Jupiter's Legacy seizoen 1.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Superhelden
Nadat ze de mensheid bijna een eeuw lang veilig hebben gehouden, kijkt de eerste generatie superhelden van de wereld naar hun kinderen, die hun nalatenschap mogen voortzetten. Maar de heftige spanningen nemen toe, terwijl de jonge superhelden, hongerig om hun waarde te bewijzen, worstelen met hun hoge persoonlijke standaarden.

Beoordeling van Gids.tv: ★½
Het verhaal is gebaseerd om de stripverhalen van Mark Millar, de man achter Kick-Ass en Kingsman. Waar bij die twee filmreeksen de artistieke leiding de boel overeind houdt, is dat bij deze serie niet het geval. De karakters uit de familie zijn niet interessant en nog veel saaier is het bijzonder oninteressante en saaie ontstaansverhaal van de superhelden, die zo'n beetje het hele eerste seizoen bestrijkt. Het bronmateriaal is zo veelbelovend, dat we het deze serie niet kunnen vergeven dat het allemaal zo matig wordt uitgevoerd: 1,5 ster.

Cast
Josh Duhamel (Love, Simon), Ben Daniels (Rogue One: A Star Wars Story) en Leslie Bibb (Iron Man) spelen rollen in deze serie. Deze productie is geleid door Charlotte Brändström (The Witcher).

Vanaf 7 mei 2021 is Jupiter's Legacy seizoen 1 te streamen op Netflix. Genre: Superhelden, Actie. IMDb-score: 6,9.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Jupiter's Legacy is saaie en lelijke superheldenserie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier