Zweedse misdaadserie Top Dog vanaf zaterdag 8 mei te zien op NPO 3

Zweedse misdaadserie Top Dog vanaf zaterdag 8 mei te zien op NPO 3
Elke zaterdag een dubbele aflevering

Kijktip :

Vanaf zaterdag 8 mei is de Zweedse misdaadserie Top Dog te zien op NPO 3. Elke week kunnen liefhebbers van spannende Scandinavische series genieten van dubbele afleveringen bij de publieke omroep.

Top Dog gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Ambitieuze advocaat
In Top Dog maken we kennis met Emily Jansson en Teddy Maksumic. Emily is een ambitieuze advocaat, die op zowel haar werk als op privégebied echter de nodige problemen heeft. Ook Teddy is geen onbeschreven blad: hij heeft een gevangenisstraf van tien jaar uitgezeten en komt nu weer op vrije voeten.

Vaarwater
Teddy wil zijn oude leven afzweren en niet terugkeren in de criminaliteit, maar dat blijkt een stuk lastiger dan gedacht. Het is moeilijk om iets nieuws te beginnen. Dan krijgen Emily en Teddy allebei een bijzondere opdracht van hun baas. Ze gaan allebei vol overgave aan de slag, maar blijken vervolgens in elkaars vaarwater te zitten.

De misdaadserie Top Dog is vanaf zaterdag 8 mei wekelijks om 20.25 uur met dubbele afleveringen te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Top Dog terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zweedse misdaadserie Top Dog vanaf zaterdag 8 mei te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier