Moederdagspecial All You Need Is Love zaterdag te zien op RTL 4

Moederdagspecial All You Need Is Love zaterdag te zien op RTL 4
Robert ten Brink zet moeders in het zonnetje

Kijktip :

Zondag is het Moederdag en dus haalt Robert ten Brink zaterdagavond (8 mei) alles uit de kast om moeders in het zonnetje te zetten. In de Moederdagspecial van All You Need Is Love krijgen moeders bijzondere verwenacties.

Moederdagspecial All You Need Is Love gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Groots
Zoals we dat na bijna dertig jaar van het programma gewend zijn, pakt All You Need Is Love het weer groots aan. Dit jaar verrast Robert ten Brink de moeders met van alles en nog wat: van high teas tot complete fanfares en een kinderkoor. Kosten noch moeite zijn gespaard om de allerliefste moeders op ludieke wijze in het zonnetje te zetten.

Herenigingen
Robert ten Brink zorgt voor een Moederdag om nooit te vergeten. Uiteraard zien we weer een paar typische All You Need Is Love-herenigingen, maar Ten Brink deelt ook bijzondere boodschappen uit, verzorgt speciale uitjes en levert verwenpakketten af bij de allerliefste moeders, soon-to-be moeders en bonusmoeders.

De Moederdagspecial van All You Need Is Love is op zaterdag 8 mei om 21.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van All You Need Is Love terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Moederdagspecial All You Need Is Love zaterdag te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier