Vanavond op tv: The Brokenwood Mysteries seizoen 3, docu The Battle for Britney

Vanavond op tv: The Brokenwood Mysteries seizoen 3, docu The Battle for Britney
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 7 mei

Kijktip :

Op België Eén kun je vanaf vanavond genieten van het nieuwe seizoen van de misdaadserie The Brokenwood Mysteries. Verder onder meer de onthullende documentaire The Battle for Britney over Britney Spears op RTL Z. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 7 mei.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Dramafilm: In the Valley of Elah

NET 5
20:30 uur

Net5 zendt vanavond de spannende en indrukwekkende dramafilm In the Valley of Elah uit. Kort na thuiskomst uit Irak verdwijnt de zoon van oorlogsveteraan Hank Deerfield spoorloos. Als hij samen met de detective Emily Sanders op zoek gaat naar zijn vermiste zoon, wordt hij met oorlogsmisdaden en trauma's geconfronteerd. Tommy Lee Jones kreeg een Oscarnominatie voor zijn rol in deze film.


Docu: The Battle for Britney

RTL Z
20:30 uur

RTL Z zendt vanavond de documentaire The Battle for Britney uit, waarin de Britse journalist Mobeen Azhar onderzoek doet naar het strenge toezicht waar popzangeres Britney Spears de afgelopen 13 jaar onder staat. In een poging om deze complexe regeling te ontrafelen, reist Mobeen naar Britney's geboorteplaats Kentwood, verdiept hij zich in de #FreeBritney-beweging en spreekt hij diverse mensen uit Britney's inner circle.


Nick, Simon & Kees: jeugd ABBA-leden

NPO 1
20:35 uur

In de tweede aflevering van de muzikale trip van Nick, Simon en Kees over ABBA komen ze meer te weten over de jeugd van de bandleden. Samen met Tonny, jeugdvriend van Björn en bassist in hun eerste band Hootenanny Singers, toeren ze langs de belangrijke plekken uit Björns jeugd. Ze verlaten Västervik en op de terugweg naar Stockholm maken ze een pitstop in Linköping, waar Benny en Björn elkaar voor het eerst ontmoetten op een bankje.


Nieuw: The Brokenwood Mysteries seizoen 3

Eén
20:35 uur

Vanaf vanavond is het derde seizoen van de Nieuw-Zeelandse misdaadserie The Brokenwood Mysteries, die zich afspeelt in de op het eerste gezicht rustige provinciestad Brokenwood. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen organiseert kroegeigenaar Ray Neilson een toeristische 'Lord of the Rings'-toer voor niet-Engelstalige toeristen, wanneer zijn vrouw Debbie dood aangetroffen wordt onder een gigantische valse spin op een zogezegde filmlocatie.


First & Last: nieuwe afvalrace

SBS 6
21:25 uur

Ook deze week nemen elf kandidaten het tegen elkaar op in vijf verschillende spelrondes, waarbij ze steeds proberen niet als eerste of laatste te eindigen. Bij First & Last draait het niet om wie de slimste, sterkste of snelste is, maar geldt er één belangrijke regel: eindig elke ronde niet als eerste of als laatste, want dan lig je direct uit het spel. Onder leiding van Martien Meiland en Britt Dekker nemen elf kandidaten het tegen elkaar op in vijf verschillende spelrondes.


Theater: Zwanensprong

NPO 3
22:55 uur

Vanavond is de theatervoorstelling Zwanensprong, geïnspireerd op op het stuk Zwanenzang van Anton Tsjechov, te zien op NPO 3. Waar in het origineel een oude acteur vermoeid afscheid neemt van het toneel, bestormen twee jonge actrices in Zwanensprong het lege podium om de wereld tot ontploffing te brengen en theater nieuw leven in te blazen. Welke rollen zullen er gespeeld worden in de toekomst? Welke verhalen worden er verteld?Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: The Brokenwood Mysteries seizoen 3, docu The Battle for Britney of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier