Finale LEGO Masters zaterdag te zien op RTL 4: wie wint de spelshow?

Finale LEGO Masters zaterdag te zien op RTL 4: wie wint de spelshow?
Nog één keer alles uit de kast

Kijktip :

Zaterdagavond (8 mei) staat de grote finale van LEGO Masters op het programma bij RTL 4. De laatst overgebleven teams halen nog één keer alles uit de kast in hun strijd om de zege. Wie gaat er met de winst vandoor?

LEGO Masters gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Kijkcijferkanon
Ook het tweede seizoen van LEGO Masters was weer een groot succes. Dat lag nu iets meer in de lijn der verwachting, nadat het eerste seizoen vorig jaar een schot in de roos bleek. Opnieuw zaten er elke zaterdag ruim een miljoen liefhebbers klaar voor de spannende spelshow, die wordt gepresenteerd door Ruben Nicolai.

Lees verder onder de video's.

Finale
In de grote finale krijgen de overgebleven deelnemers een bouwmarathon van maar liefst 28 uur voor de kiezen. Ze moeten echt alles uit de kast trekken, want niet alleen Brickmaster moet geïmponeerd worden: er is ook een speciale gastjury opgetrommeld. Die bestaat uit kinderen uit Nederland en België én de allerhoogste LEGO-designer ter wereld.

De finale van LEGO Masters is op zaterdag 8 mei om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Finale LEGO Masters zaterdag te zien op RTL 4: wie wint de spelshow? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier