Nieuwe dramaserie Thuisfront vanaf zondag 9 mei te zien op NPO 3

Nieuwe dramaserie Thuisfront vanaf zondag 9 mei te zien op NPO 3
Miniserie van Tim Oliehoek

Kijktip :

Vanaf zondag 9 mei is de gloednieuwe Nederlandse dramaserie Thuisfront te zien op NPO 3. De miniserie, die vier afleveringen telt, is gemaakt door regisseur Tim Oliehoek - die regelmatig aan de desk bij RTL Boulevard verschijnt als film- en seriedeskundige.

Thuisfront gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Militairen
De serie Thuisfront gaat over een groep militairen die terugkeren van een internationale missie in het gebied Uruzgan, Afghanistan. Het verhaal is gebaseerd op ware gebeurtenissen en laat zien hoe een tragische gebeurtenis de groep Nederlandse militairen voor het eerst sinds hun missie in Afghanistan weer samenbrengt.

Oude wonden
Deze bijeenkomst legt echter oude wonden bloot: de militairen worden nog altijd achtervolgd door een voorval dat plaatsvond tijdens hun missie. De oorlog in Uruzgan woelt nog altijd door hun hoofd, maar ondertussen strijden ze voor erkenning aan het thuisfront. Sommigen zijn bereid een ultieme daad te stellen, anderen proberen escalatie te voorkomen.

De nieuwe dramaserie Thuisfront is vanaf zondag 9 mei wekelijks om 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Thuisfront terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe dramaserie Thuisfront vanaf zondag 9 mei te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier