Nieuwe docuserie Dionne dichtbij: Máxima vanaf maandag te zien op NPO 1

Nieuwe docuserie Dionne dichtbij: Máxima vanaf maandag te zien op NPO 1
Presentatrice duikt in het leven van onze koningin

Kijktip :

Voormalig NOS Journaal-presentatrice Dionne Stax is vanaf maandag 10 mei weer te zien met een nieuw programma op NPO 1. In de vierdelige serie Dionne dichtbij: Máxima reist ze door het verleden van koningin Máxima, die dit jaar haar vijftigste verjaardag viert.

Dionne dichtbij: Máxima gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Persoonlijke zoektocht
Dionne Stax onderneemt een persoonlijke zoektocht door het leven van onze vorstin. Ze ontmoet experts en mensen die de door velen geliefde koningin van dichtbij hebben meegemaakt, op privé- of zakelijk gebied. Tijdens haar reis bezoekt Dionne onder meer Buenos Aires, New York en Brussel.

Anekdotes
Ook in Nederland ontmoet ze echter tal van mensen die een unieke band met Máxima hebben. Ze vertellen persoonlijke anekdotes en halen herinneringen op. Daarmee zuigen ze Dionne - en de kijker - mee in het bijzondere levensverhaal van een meisje uit Argentinië dat door hard werken en een onnavolgbare charme uitgroeide tot een absolute vakvrouw, moeder en koningin.

Dionne dichtbij: Máxima is vanaf maandag 10 mei wekelijks om 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Dionne dichtbij: Máxima terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe docuserie Dionne dichtbij: Máxima vanaf maandag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier