Nieuw seizoen De alarmcentrale: pech onderweg begint maandag op RTL 5

Nieuw seizoen De alarmcentrale: pech onderweg begint maandag op RTL 5
Op pad met de hulpdiensten

Kijktip :

Het tweede seizoen van De alarmcentrale: pech onderweg is vanaf maandag 10 mei te zien op RTL 5. Presentator Jochem van Gelder gaat hierin op pad met de Nederlandse hulpverleners die automobilisten helpen.

De alarmcentrale: pech onderweg gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Pech
De Nederlandse snelwegen zijn overvol en dat gaat elk jaar weer gepaard met vele pechgevallen. Op jaarbasis worden er meer dan een miljoen mensen geholpen door de professionals die we in De alarmcentrale: pech onderweg volgen. Jochem van Gelder laat zien wie deze hulpverleners zijn.

Vindingrijkheid
Het werk dat deze mensen verrichten is zeker niet voor iedereen weggelegd. Je moet beschikken over flink wat vakmanschap en vindingrijkheid, want de problemen van de automobilisten lopen sterk uiteen. De hulpverleners hebben allemaal hetzelfde doel: de mensen zo snel mogelijk weer de weg op helpen.

Het tweede seizoen van De alarmcentrale: pech onderweg is vanaf maandag 10 mei wekelijks om 22.00 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De alarmcentrale: pech onderweg terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen De alarmcentrale: pech onderweg begint maandag op RTL 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier