Serierecensie: Selena: The Series seizoen 2 is iets persoonlijker, maar nergens interessant

Serierecensie: Selena: The Series seizoen 2 is iets persoonlijker, maar nergens interessant
Eerste seizoen was gematigd succes, de tweede beter?

Film :

Vanaf 8 mei staat het tweede seizoen van Selena: The Series op Netflix. Het eerste seizoen van deze serie was geen overdreven groot succes, maar het scoorde wel. Wat wordt het tweede seizoen? Lees hier de recensie van Selena: The Series seizoen 2.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Spotlight
Selena Quintanilla wordt van jongs af aan door haar familie aangemoedigd te gaan zingen. En met succes, want ze breekt vrij snel door. Haar carrière gaat als een trein en ze wordt razend populair. Maar hoe goed het ook gaat in de spotlight, achter de schermen blijkt het leven niet altijd makkelijk.

Beoordeling van Gids.tv: ★★½
De makers van de serie hebben goed geluisterd naar de critici van het eerste seizoen: er is in dit seizoen al een stuk meer aandacht voor het verhaal van Selena, die weer op prima wijze wordt geportretteerd door Christian Serratos. Toch mist ook dit seizoen weer diepgang in het verhaal van Selena en heeft de relatie met de familie weer de voorkeur boven het persoonlijke verhaal. Daardoor is het opnieuw nooit echt interessant: 2,5 ster.

Cast
Christian Serratos (The Walking Dead), Gabriel Chavarria (Lowriders) en Seidy Lopez (Training Day) spelen rollen in deze serie. Deze productie is geleid door Moisés Zamora (Star).

Vanaf 8 mei 2021 is Selena: The Series seizoen 2 te streamen op Netflix. Genre: Drama, Muziek. IMDb-score: 6,7.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Selena: The Series seizoen 2 is iets persoonlijker, maar nergens interessant of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier