Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 18

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 18
Kijktips voor 8 t/m 14 mei

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe releases op Netflix in mei 2021.

Kijktips van Gids.tv

Jupiter's Legacy, S1 (nu te zien)

Netflix

Nadat ze de mensheid bijna een eeuw lang veilig hebben gehouden, kijkt de eerste generatie superhelden van de wereld naar hun kinderen, die hun nalatenschap mogen voortzetten. Maar de heftige spanningen nemen toe, terwijl de jonge superhelden - hongerig om hun waarde te bewijzen - ermee worstelen om te voldoen aan de torenhoge verwachtingen als gevolg van de legendarische publieke reputaties van hun ouders - en hun hoge persoonlijke standaarden. Bekijk hier waar je vanaf 7 mei Jupiter's Legacy kunt streamen.

Lees hier de serierecensie van Jupiter's Legacy.

Monster (nu te zien)

Netflix

Het verhaal van Steve Harmon, een zeventienjarige modelleerling wiens wereld instort wanneer hij wordt beschuldigd van moord. De film volgt de dramatische ontwikkelingen in zijn leven: de slimme, sympathieke filmstudent uit Harlem die op een eliteschool zit, raakt verwikkeld in een complexe juridische strijd die ertoe zou kunnen leiden dat hij de rest van zijn leven in de gevangenis moet doorbrengen. Lees hier waar je vanaf 7 mei Monster kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Monster.

El Baile de los 41 (vanaf woensdag)

Netflix

Het is het begin van de 20e eeuw, en de Mexicaanse politie valt op illegitieme wijze een privéwoning binnen. In dat huis is op dat moment een feest bezig, waarbij alleen mannen aanwezig zijn. Ongeveer de helft van de mannen lijkt vrouwelijke kleding te dragen. Dat roept bij de pers veel vragen op, zeker omdat er veel hoge heren tussen zitten. Lees hier waar je vanaf 12 mei El baile de los 41 kunt kijken.

Oxygen (vanaf woensdag)

Netflix

Een jonge vrouw ontwaakt in een cryogene kamer. Ze weet niet meer wie ze is of hoe ze in deze doos, die nauwelijks groter is dan een doodskist, terecht is gekomen. Terwijl de zuurstof langzaam opraakt, moet ze diep in haar geheugen graven naar een manier om aan deze nachtmerrie te ontsnappen. Bekijk hier waar je vanaf 12 mei Oxygen kunt streamen.

The Upshaws, S1 (vanaf woensdag)

Netflix

Bennie werkt in een garage en zijn vrouw Regina in het ziekenhuis. Samen hebben ze drie kinderen, twee jonge dochters en een volwassen zoon die niks met zijn vader te maken wil hebben. Oh, en Bennie heeft ook nog een 13-jarige zoon uit een andere relatie. Het leven van het arbeidersgezin in Indianapolis is verre van makkelijk, maar samen proberen ze er het beste van te maken. Bekijk hier waar je vanaf 12 mei The Upshaws kunt streamen.

The Woman in the Window (vanaf vrijdag)

Netflix

Anna Fox is een vrouw met agorafobie, waarmee ze verschillende angststoornissen heeft. Anna woont alleen, en brengt een deel van haar dagen door met het kijken naar haar buren. Maar dan aanschouwt ze plots een verontrustende daad van geweld. Lees hier waar je vanaf 14 mei The Woman in the Window kunt kijken.

Ferry (vanaf vrijdag)

Netflix

Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden. Lees hier waar je vanaf 14 mei Ferry kunt kijken.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV