Klassieker Feyenoord - Ajax live op tv

Klassieker Feyenoord - Ajax live op tv
Klassieker in 32ste speelronde

Sport :

Op zondag 9 mei spelen Ajax en Feyenoord in de tweeëndertigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De Amsterdammers zijn vorige week officieel landskampioen geworden, door te winnen van FC Emmen. Dat betekent niet dat Erik ten Hag zijn ploeg heeft opgedragen niet te voetballen...

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Feyenoord
Dick Advocaat en zijn ploeg zullen na de wanvertoning tegen ADO Den Haag niet met het grootste zelfvertrouwen De Kuip in lopen zondag. Toch is er een uitgelezen kans om dichterbij Vitesse te komen.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 13.30 uur op ESPN 3. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 3. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Feyenoord - Ajax is zondag 9 mei om 14.30 uur live te zien op ESPN. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV