Recensie: Undercover-prequel Ferry is brute misdaad vol Brabantse liefde en XTC

Recensie: Undercover-prequel Ferry is brute misdaad vol Brabantse liefde en XTC
Met Frank Lammers en Elise Schaap

Film :

Vanaf 14 mei is de film Ferry te zien op Netflix. De prequel op de populaire serie Undercover is een feit en brengt veel goed nieuws: 100 procent schermtijd voor Ferry en Danielle is gegarandeerd. Misdaad en prille liefde komen in deze film tot een hoogtepunt. Lees hier de recensie van Ferry.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Hoe het allemaal begon...
Amsterdam, in het jaar 2006. Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een zeer machtige crimineel en Ferry’s mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden. Daar komt aankomende drugsbaron Ferry Bouman de lieve Danielle tegen...

Frank Lammers en Elise Schaap in de film 'Ferry'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
Voor sommige fans was de schermtijd van Ferry Bouman in het tweede seizoen van de serie Undercover een zware teleurstelling. Dit wordt in de film Ferry natuurlijk helemaal goed gemaakt. De film sluit naadloos aan op het eerste succesvolle seizoen van Undercover. De eerste ontmoeting van Ferry en Daniëlle staat centraal: de romantiek spat daarin van je beeldscherm af. De mix van romantiek en misdaad is perfect voor deze film. De show wordt gestolen door de waanzinnige actrice Elise Schaap als de naïeve Danielle. Ook de bijrollen van Monic Hendrickx, Raymond Thiry en Huub Stapel vallen bij ons in de smaak. Kortom: een lekkere en vermakelijke film met een uitstekend script en leuke humor. Tip: zet de ondertiteling zeker aan, mits je het Brabants dialect heel goed machtig bent. Vier sterren.

Cast
Naast Frank Lammers (Undercover) en Elise Schaap (Soof 3) zijn ook Raymond Thiry (Penoza: The Final Chapter), Monic Hendrickx (Penoza) en Huub Stapel (Flikken Rotterdam) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Cecilia Verheyden (Undercover).

Vanaf 14 mei 2021 is de film Ferry te streamen op Netflix. Genre: Misdaad, Drama. Tijdsduur: 106 minuten. IMDb-score: n.n.b.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Undercover-prequel Ferry is brute misdaad vol Brabantse liefde en XTC of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV