Nieuw op Netflix: Undercover-prequel Ferry vanaf vrijdag te zien

Nieuw op Netflix: Undercover-prequel Ferry vanaf vrijdag te zien
Frank Lammers opnieuw als Ferry Bouwman

Film :

De fans van Undercover miste Ferry Bouwman en zijn vriendin Daniëlle in het tweede seizoen, maar dat wordt nu dubbel en dwars goedgemaakt met een prequelfilm. Ferry is vanaf vrijdag 14 mei te zien op Netflix.

Lees hier welke films en series je deze week nieuw kunt streamen op Netflix.

Het verhaal
Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden.

Lees hier komend weekend onze recensie van Ferry.

Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd is, de terugkeer naar het kampeerleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Daniëlle kruipen langzaam onder het stalen pantser van Ferry. Zijn zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld…

Cast
Frank Lammers (Michiel de Ruyter), Elise Schaap (April, May and June), Huub Stapel (Flikken Rotterdam) en Raymond Thiry (Bankier van het Verzet) spelen rollen in deze film. Deze productie is geregisseerd door Cecilia Verheyden (Zie Mij Graag).

Lees hier waar je vanaf 14 mei Ferry kunt streamen. Genre: Misdaad. IMDb-score: n.n.b.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix: Undercover-prequel Ferry vanaf vrijdag te zien of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV