Nieuw seizoen Familie Gillis: massa is kassa begint maandag op SBS6

Nieuw seizoen Familie Gillis: massa is kassa begint maandag op SBS6
Familie Gillis neemt stokje van de Meilandjes over

Kijktip :

De familie Meiland gaat even met televisie-vakantie, maar gelukkig heeft SBS6 de vervanger al klaarstaan. Vanaf maandag 10 mei kun je genieten van het nieuwe seizoen van Familie Gillis: massa is kassa.

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Elf vakantieparken
We nemen opnieuw een kijkje in het leven van Peter Gillis, de vakantieparkenmiljonair die maar liefst elf parken bezit. Al deze parken openen binnenkort weer hun deuren, maar zoals altijd moet er nog een heleboel gebeuren om alles spic en span te krijgen. Zo worden zoons Mark en Ruud op pad gestuurd om mascottes te verzamelen.

Nieuwe auto's
Temidden van alle drukte vindt Peter toch nog de tijd om niet één, maar twee nieuwe auto's aan te schaffen. Ook op privégebied is er weer genoeg te beleven. De ouders van Nicol, de dertig jaar jongere vriendin van Peter, hebben namelijk een belangrijke mededeling. Die doen ze tijdens een Spaans themafeestje.

Het nieuwe seizoen van Familie Gillis: massa is kassa is vanaf maandag 10 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Familie Gillis: massa is kassa begint maandag op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier