Dinsdag 11 mei in Het mooiste meisje van de klas: aflevering 100 over Karin

Dinsdag 11 mei in Het mooiste meisje van de klas: aflevering 100 over Karin
Leven wordt ruw verstoord

Kijktip :

Dinsdagavond (11 mei) is de honderdste aflevering van Het mooiste meisje van de klas te zien op NPO 1. In deze jubileumaflevering duikt Jaap Jongbloed in het leven van Karin, die in het Brabantse Rosmalen opgroeit met maar liefst elf oudere broers en zussen.

Het mooiste meisje van de klas gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Scheiding
Na de scheiding van haar ouders besluit Karin bij haar moeder in te trekken, maar al snel is ze de strenge opvoeding beu. Op zestienjarige leeftijd gaat Karin samenwonen in Den Bosch. Het duurt niet lang voor ze als model wordt gescout, maar dat werk vindt ze totaal oninteressant. Karin vindt het veel leuker om de horeca onveilig te maken en bij een bezoekje aan een café in Amsterdam ontmoet ze haar grote liefde.

Ruw verstoord
Samen krijgen ze twee kinderen en Karins man heeft ook al twee kinderen uit een eerdere relatie. Ze beleven samen veel gelukkige jaren, maar uiteindelijk komen er scheurtjes in het huwelijk die leiden tot een scheiding. Het sprookje is ten einde, maar Karins leven wordt helemaal ruw verstoord als de vader van haar kinderen onverwacht overlijdt. Hoe gaat het nu, ruim zes jaar later, met Karin?

Het mooiste meisje van de klas is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het mooiste meisje van de klas terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag 11 mei in Het mooiste meisje van de klas: aflevering 100 over Karin of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier