Nieuw seizoen College Tour trapt dinsdag af met Ilse DeLange

Nieuw seizoen College Tour trapt dinsdag af met Ilse DeLange
Zangeres te gast bij Twan Huys

Kijktip :

Na een (mislukt) avontuur bij RTL 4 is Twan Huys weer terug bij de publieke omroep. Voor KRO-NCRV pakt hij zijn oude liefde College Tour op. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is zangeres Ilse DeLange te gast.

College Tour gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Songfestival
We staan aan de vooravond van het Eurovisie Songfestival in Nederland, dat twee jaar geleden mede dankzij Ilse DeLange werd gewonnen. Zij was de mentor van Duncan Laurence en hielp hem op weg naar de overwinning. Uiteraard is DeLange zelf ook geen onverdienstelijke zangeres; al sinds de late jaren negentig heeft ze veel succes in Nederland.

Country
Met de kenmerkende snik in haar stem bracht ze de Amerikaanse country naar Nederland, waarmee ze talloze hits scoorde. Ze neemt ook regelmatig een uitstapje in het popgenre en dat leverde successen als 'I'm Not So Tough', 'So Incredible' en 'Miracle' op. Momenteel richt ze haar carrière ook op Duitsland; ze was te zien in de Duitse versie van Beste Zangers en deed dit jaar mee aan de Duitse danscompetitie Let's Dance.

Het nieuwe seizoen van College Tour is vanaf dinsdag 11 mei wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen College Tour trapt dinsdag af met Ilse DeLange of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier