Dinsdag in BN-ers in het ziekenhuis: Isa Hoes is aanwezig bij bevalling

Dinsdag in BN-ers in het ziekenhuis: Isa Hoes is aanwezig bij bevalling
Houden de BN'ers het werk in het ziekenhuis vol?

Kijktip :

Dinsdagavond (11 mei) staat er weer een nieuwe aflevering van BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden op het programma. De afgelopen twee weken konden we niet zien hoe het verder ging met de BN'ers vanwege de halve finales van de Champions League.

BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Bevalling
Deze week mogen we weer meekijken met het werk van de dokters in het Erasmus MC in Rotterdam, waar vier bekende Nederlanders als stagiair in dienst zijn. Isa Hoes krijgt het zwaar: ze moet een dubbele dienst draaien en staat bovendien met haar neus boven op een bevalling. Kan ze de rust bewaren bij dit bijzondere moment?

Tranen
Hoes is niet de enige die het zwaar krijgt. Monic Hendrickx kan haar tranen niet bedwingen als ze ontdekt dat hartpatiënten vaak heel jong zijn. Verder zien we hoe Olcay Gulsen misschien wel wat te lief is voor haar patiënten en Richard Groenendijk is te gast op een hele bijzondere bruiloft, die hij waarschijnlijk niet snel zal vergeten.

BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden is elke dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in BN-ers in het ziekenhuis: Isa Hoes is aanwezig bij bevalling of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier