Nieuw seizoen Opgelicht?! vanaf dinsdag 11 mei te zien op NPO 1

Nieuw seizoen Opgelicht?! vanaf dinsdag 11 mei te zien op NPO 1
Onthullende reportages over criminelen

Kijktip :

Jaap Jongbloed is vanaf dinsdag 11 mei terug met een nieuw seizoen van Opgelicht?! op NPO 1. We krijgen weer te zien hoe gewiekste criminelen te werk gaan. Ook biedt het programma diverse onthullende reportages.

Opgelicht?! gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Nieuws
Zoals altijd waarschuwt Opgelicht?! ons voor de oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters door te laten zien hoe ze te werk gaan. Ook krijgen we onthullende reportages te zien over deze criminele activiteiten en verder brengt presentator Jaap Jongbloed de laatste nieuwtjes.

Oplichtingstrucs
Het werk van meesteroplichters wordt ontrafeld door middel van diverse reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en de oplichters en frauders worden door de makers van Opgelicht?! actief gezocht én geconfronteerd met hun daden. Ook de slachtoffers van hun praktijken zijn daar bij.

Het nieuwe seizoen van Opgelicht?! is vanaf dinsdag 11 mei wekelijks om 21.50 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Opgelicht?! terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Opgelicht?! vanaf dinsdag 11 mei te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier