Prachtige documentaire De blinde voetbaltrainer dinsdag te zien op NPO 2

Prachtige documentaire De blinde voetbaltrainer dinsdag te zien op NPO 2
Aangrijpend verhaal uit Colombia

Kijktip :

Dinsdagavond (11 mei) is op NPO 2 de prachtige documentaire De blinde voetbaltrainer te zien. In deze documentaire nemen we een kijkje op de ruige straten van Colombia, waar de blinde Uber Trochez jongeren probeert te helpen.

De blinde voetbaltrainer gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Andesgebergte
Uber Trochez woont in het dorpje Lomitas, aan de voet van het Andesgebergte in Colombia. In het verleden was hij een fanatiek voetballer, maar helaas is hij op jonge leeftijd blind geworden, waardoor een glansrijke carrière er niet meer in zat. Nu is hij echter trainer; hij neemt de straatarme jongens uit de omgeving onder zijn hoede.

Criminaliteit
Op deze manier probeert Uber de jongens te behoeden voor een drugsverslaving of een leven in de criminaliteit, die in Colombia welig tiert als gevolg van de internationale drugshandel die er plaatsvindt. Zelf moet Uber echter ook knokken voor zijn bestaan, want hij heeft nooit een diploma behaald.

De documentaire De blinde voetbaltrainer is op dinsdag 11 mei om 22.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt daarna de docu De blinde voetbaltrainer terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Prachtige documentaire De blinde voetbaltrainer dinsdag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier