Tv-première Hobbs & Shaw dinsdag te zien op Veronica in Meimaand Filmmaand

Tv-première Hobbs & Shaw dinsdag te zien op Veronica in Meimaand Filmmaand
Ook te streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis

Kijktip :

De Meimaand Filmmaand op Veronica gaat dinsdagavond letterlijk op volle snelheid door met de tv-première van Hobbs & Shaw, de meest recente film uit de Fast and Furious-reeks. Misschien niet de beste productie, maar wél buitengewoon vermakelijk. Je kunt Hobbs & Shaw streamen via onder meer Amazon Prime en Pathé Thuis.

Bekijk hier de volledige programmering van de Meimaand Filmmaand 2021.

Het verhaal
Hobbs & Shaw volgt de diplomatieke beveiligingsagent Luke Hobbs en de losbandige Deckard Shaw. Ondanks het feit dat er nog altijd een hevige en gespannen sfeer heerst tussen beide, brengt het lot hen weer samen en moeten ze tegen hun zin in samenwerken. Het tweetal moet het opnemen tegen een ongeslagen opponent met superkrachten die de naam Brixton draagt.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
In tegenstelling tot de andere films uit de reeks is met Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (zoals de film officieel heet) geprobeerd een vermakelijke actiecomedy te maken. Dat is voor een groot deel gelukt. Zoals altijd scoort de Fast & Furious-film vooral op het gebied van actie punten, maar er zijn ook genoeg geslaagde grappen te zien. Helaas is het scenario op sommige punten wat mager, een euvel dat we wel vaker zien in deze franchise. Leuk popcornvermaak, maar niet veel meer dan dat.

Cast
Naast Dwayne Johnson (Skyscraper) en Jason Statham (The Meg) zijn ook Idris Elba (Molly's Game), Vanessa Kirby (Pieces of a Woman) en Eiza González (Baby Driver) te zien in Hobbs & Shaw. Deze film is geregisseerd door David Leitch (Deadpool 2).

Hobbs & Shaw (2019) wordt beoordeeld met een 6,4 op IMDb en is op dinsdag 11 mei om 20.30 uur te zien op Veronica. Genre: actie, comedy. Speelduur: 137 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV