Serierecensie: High School Musical: The Musical: The Series seizoen 2

Serierecensie: High School Musical: The Musical: The Series seizoen 2
Succesvolle serie verlengt met tweede seizoen

Film :

Vanaf 14 mei staat het tweede seizoen van High School Musical: The Musical: The Series op Disney Plus. De populaire serie is verlengt met een tweede seizoen en na de Holiday Special hebben de fans daar weer zin in. Lees hier de recensie van High School Musical: The Musical: The Series seizoen 2.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

East High
De serie begint bijna 15 jaar nadat de originele film werd uitgezonden op de locatie waar het allemaal begon: East High. Een groep studenten telt af naar de openingsavond van de allereerste productie van hun school.

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Deze recensie gaat over de eerste drie afleveringen van High School Musical: The Musical: The Series seizoen 2

Acteur- en muzikantenduo Olivia Rodrigo en Joshua Bassett zijn de grote sterren van dit seizoen. Vooropgesteld: het is allemaal niet slecht. Een consequente stijl is echter ver te zoeken: het duikelt van een humoristische SNL sketch via een romantisch B-plotje naar één van de vele gezongen duetjes. Voor de fans van het eerste seizoen en de films zal ook dit tweede seizoen weer aanvoelen als jeugdsentiment, maar voor de beginnende fan is dit zeker geen aanrader: 2,5 ster is al wat overblijft.

Cast
Olivia Rodrigo, Joshua Bassett, Kate Reinders, Matt Cornett spelen rollen in deze serie. Deze productie is geleid door Kabir Akhtar (Never Have I Ever).

Vanaf 14 mei 2021 is High School Musical: The Musical: The Series seizoen 2 te streamen op Streamingdienst. Genre: Komedie, Musical. IMDb-score: n.n.b.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV