Vanavond op tv: nieuw seizoen College Tour met Ilse DeLange, tv-première Hobbs & Shaw

Vanavond op tv: nieuw seizoen College Tour met Ilse DeLange, tv-première Hobbs & Shaw
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 11 mei

Kijktip :

Twan Huys is vanaf vanavond weer terug op NPO 2 met een nieuw seizoen van College Tour. Verder onder meer de tv-première van de Fast & Furious-film Hobbs & Shaw. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 11 mei.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Tv-première: Fast & Furious - Hobbs & Shaw

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is de tv-première van Hobbs & Shaw te zien. Al jarenlang gooien bikkelharde agent Luke Hobbs en wetteloze outcast Deckard Shaw elkaar de beledigingen om de oren. Maar wanneer de cybergenetisch anarchist Brixton een bio-virus in handen krijgt dat de mensheid voorgoed kan veranderen, moeten Hobbs en Shaw samenwerken om de enige man die misschien nog ruiger is dan zijzelf ten val te brengen.


Terug: College Tour

NPO 2
20:35 uur

Twan Huys is terug met een nieuw seizoen van College Tour, waarin hij bekende gasten interviewt. Studenten zijn erbij en stellen ook vragen. Aan de vooravond van het Eurovisie Songfestival, dat mede door haar rol als mentor van Duncan Laurence in Nederland plaatsvindt, is Ilse DeLange te gast. Met de kenmerkende snik in haar stem bracht ze het Amerikaanse countrygenre naar Nederland. Ze scoorde talloze hits, zoals 'I'm Not So Tough' en 'Miracle'.


BN'ers in het ziekenhuis: bevalling & bruiloft

SBS 6
21:30 uur

Deze week is er weer een nieuwe aflevering van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden te zien. Isa Hoes draait een dubbele dienst en staat met haar neus boven op een bevalling. Monic Hendrickx komt erachter dat hartpatiënten vaak heel jong zijn en kan haar tranen niet bedwingen. Olcay Gulsen is te lief voor haar patiënten en Richard Groenendijk is te gast op een bijzondere bruiloft.


Terug: Opgelicht?!

NPO 1
21:55 uur

Vanaf vanavond is er een nieuw seizoen van Opgelicht?! te zien op NPO 1, met elke dinsdag rond 21:50 uur een nieuwe uitzending. In dit spraakmakende programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters zijn onthullende reportages te zien en komen actuele nieuwtjes voorbij. Jaap Jongbloed presenteert het programma ook dit seizoen.


Docu: De blinde voetbaltrainer

NPO 2
22:35 uur

NPO 2 zendt vanavond de prachtige documentaire De blinde voetbaltrainer uit. Uber Trochez woont in het dorpje Lomitas, aan de voet van het Andesgebergte in Colombia. Vroeger was hij een fanatiek voetballer, maar op jonge leeftijd is hij blind geworden. Sindsdien traint hij de straatarme jongens uit de omgeving. Zo probeert hij te voorkomen dat ze aan de drugs raken of in de criminaliteit belanden.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen College Tour met Ilse DeLange, tv-première Hobbs & Shaw of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier