Eenmalige special TV Avondklok met Défano Holwijn woensdag te zien op NPO 3

Eenmalige special TV Avondklok met Défano Holwijn woensdag te zien op NPO 3
Van Instagram naar televisie

Kijktip :

Defáno Holwijn maakte de afgelopen tijd furore op Instagram met zijn liveshow FC Avondklok, waarmee de avondklokuren voorbij vlogen. Nu brengt hij deze show voor de eenmalige special TV Avondklok naar NPO 3.

TV Avondklok gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Muziek en lifestyle
De avondklok mag inmiddels dan afgeschaft zijn, Holwijn is nog steeds regelmatig op Instagram te zien met een liveshow waarin hij jongeren een plek biedt om te genieten van muziek en lifestyle-onderwerpen. De jongerencultuur krijgt met de eenmalige special TV Avondklok een plekje op de landelijke televisie, bij de publieke omroep.

Optredens
Door middel van optredens en bijzondere gesprekken laat Holwijn de kijker kennismaken met de personen die al regelmatig te gast waren in zijn livestreams, en die hem hielpen deze tot een groot succes te maken. De special mag dan op tv te zien zijn, via Zoom kunnen kijkers - net als op Instagram - live reageren op de gesprekken en optredens.

De special TV Avondklok is op woensdag 12 mei om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt na afloop de special TV Avondklok terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eenmalige special TV Avondklok met Défano Holwijn woensdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier