Woensdag in De Bauers: bestemming onbekend: bezoek aan spirituele gemeenschap

Woensdag in De Bauers: bestemming onbekend: bezoek aan spirituele gemeenschap
Tripje naar Italië

Kijktip :

Woensdagavond is er weer een nieuwe aflevering van De Bauers: bestemming onbekend te zien op RTL 4. Deze week reizen Frans en Mariska Bauer naar Damanhur, een spirituele leefgemeenschap ten noorden van de Noord-Italiaanse stad Turijn.

De Bauers: bestemming onbekend gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Hele wereld
Deze bijzondere plek trekt mensen van over de hele wereld aan, die inmiddels een gemeenschap van zo'n duizend 'inwoners' vormen. Ze combineren kunst, wetenschap, spiritualiteit en het dagelijks leven op een opmerkelijke manier en Damanhur is geheel zelfvoorzienend. Ze hebben zelfs hun eigen munt, huisarts, school, supermarkt en brandweer.

Lees verder onder de video's.

Ontmoetingen
Tijdens hun verblijf in Damanhur hebben Frans en Mariska natuurlijk ook diverse ontmoetingen met bewoners, die hun van alles vertellen over hun leefstijl. Het is één van de vele bijzondere plekken die de Bauers bezoeken voor het programma De Bauers: bestemming onbekend, waarin ze elke week naar een andere locatie reizen - die voor hen volledig onbekend is.

De Bauers: bestemming onbekend is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Bauers: bestemming onbekend terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in De Bauers: bestemming onbekend: bezoek aan spirituele gemeenschap of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier