Woensdag in Kinderen kopen een huis: wel of geen klushuis?

Woensdag in Kinderen kopen een huis: wel of geen klushuis?
Op pad met Leonie ter Braak

Kijktip :

Na twee weken Champions League-voetbal kunnen we deze woensdag (12 mei) weer genieten van een nieuwe aflevering van Kinderen kopen een huis op SBS6. Deze week gaat Leonie ter Braak op pad met de elfjarige Bente, wiens ouders het liefst een klushuis willen.

Kinderen kopen een huis gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Groot stuk grond
Bente Struik woont samen met haar vader Clemont en moeder Eva in Amersfoort. Clemont en Eva dromen al heel lang van een groot stuk grond en nu moet het er maar eens van komen. Ze hebben weliswaar kippen en vogels in hun kleine tuintje in de stad, maar ze willen graag een keer genieten van het échte buitenleven.

Moestuin
De ouders dromen van een eigen moestuin, veel meer dieren en een mooie ruimte om te klussen, maar dit ziet Bente écht niet zitten. Zij woont haar hele leven al in dezelfde straat in Amersfoort en heeft daar al haar vriendinnen in de buurt. Samen met Leonie, makelaar Geert én nichtje Noor gaat ze naar huizen kijken in de omgeving.

Kinderen kopen een huis is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Kinderen kopen een huis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Kinderen kopen een huis: wel of geen klushuis? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier