Art Rooijakkers bezoekt Dionne Stax woensdag in Rooijakkers over de vloer

Art Rooijakkers bezoekt Dionne Stax woensdag in Rooijakkers over de vloer
Openhartig gesprek met presentatrice

Kijktip :

In de aflevering van Rooijakkers over de vloer van deze week gaat Art Rooijakkers op bezoek bij presentatrice Dionne Stax voor een uniek kijkje in haar leven. Art bezoekt de voormalig NOS Journaal-lezer in hoofdstad Amsterdam.

Rooijakkers over de vloer gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Suse van Kleef
Dionne heeft haar vleugels inmiddels uitgeslagen en maakt programma's als DNA Onbekend, Van onschatbare waarde en Dionne dichtbij: Máxima. Ze ontvangt Art in haar appartement in Amsterdam, dat ze deelt met een ander bekend gezicht: Suse van Kleef. Zij is voormalig Groot-Brittannië-correspondent van de NOS.

Voetbalcommentator
Tegenwoordig is Suse onder meer voetbalcommentator op de radio. Hoe verloopt het samenwonen voor Dionne en Suse, twee bekende gezichten in het Nederlandse medialandschap? Art loopt een dagje mee met Dionne en voert persoonlijke gesprekken met haar over haar leven en carrière.

Rooijakkers over de vloer is elke donderdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Art Rooijakkers bezoekt Dionne Stax woensdag in Rooijakkers over de vloer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier