Spectaculaire haaienfilm The Meg woensdag te zien op Veronica

Spectaculaire haaienfilm The Meg woensdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Soms heb je gewoon zin in een lekkere vette actiefilm zoals alleen Jason Statham ze maakt - en die hoeven niet eens per se goed te zijn. Woensdagavond kun je van zo'n film genieten op Veronica: de haaienfilm The Meg staat op het programma. Je kunt The Meg streamen via onder meer HBO Max en Pathé Thuis.

Het verhaal
Een onderzoeksduikboot - onderdeel van een internationaal diepzee-observatieprogramma - wordt aangevallen door een enorm wezen waarvan werd gedacht dat deze was uitgestorven. De duikboot met de bemanning ligt nu op de bodem van de oceaan, met de bemanning gevangen. Onder flinke tijdsdruk wordt de ervaren diepzeereddingsduiker Jonas Taylor ingeschakeld om de bemanning te redden van de enorme prehistorische 25 meter lange haai, bekend onder de naam megalodon.

Beoordeling Gids.tv: ★★★
Bij films over een zeemonster beland je al snel in de schaduw van de meest iconische film van dit specifieke subgenre: Jaws. In The Meg wordt de spanning van Jaws echter ook gecombineerd met de verbijstering van Jurassic World, door een véél groter zeemonster ten tonele te voeren. Het maakt de film meteen een stuk minder geloofwaardig, maar het dier boezemt niettemin genoeg angst in. Erg hoogstaand is het allemaal niet, maar vermakelijk des te meer.

Cast
Naast Jason Statham (Furious 7) en Li Bingbing (Transformers: Age of Extinction) zijn ook Rainn Wilson (Juno) en Ruby Rose (John Wick: Chapter 2) te zien in The Meg. Deze film is geregisseerd door Jon Turteltaub (Last Vegas).

Bron: Warner Bros.

The Meg (2018) wordt beoordeeld met een 5,6 op IMDb en is op woensdag 25 januari om 20.30 uur te zien op Veronica. Genre: actie, sciencefiction, thriller. Speelduur: 113 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV