Dinsdag in De Vooravond: Ernst Kuipers bespreekt nieuwe versoepelingen persconferentie 11 mei

Dinsdag in De Vooravond: Ernst Kuipers bespreekt nieuwe versoepelingen persconferentie 11 mei
Dit zijn de gasten van dinsdag 11 mei

Kijktip :

Elke werkdag schuiven interessante gasten aan bij De Vooravond. In de talkshow praten presentatoren van de show Fidan Ekiz en Renze Klamer over de meest actuele onderwerpen. Bekijk hieronder wie vanavond rond 19:30 uur na de persconferentie (11 mei) te gast zijn.

De gasten in De Vooravond - dinsdag 11 mei

  • Durft het demissionaire kabinet de stap te nemen en zijn versoepelingen aanstaande? We horen het vanavond in de persconferentie. We praten na met Ernst Kuipers, voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg en psychiater Damiaan Denys.

  • Vandaag is de ‘testwet’ aangenomen; mensen die bijvoorbeeld een museum of theater willen bezoeken, moeten verplicht vooraf een coronatest ondergaan. De cultuursector vreest dat dit voor velen een onoverkomelijke belemmering vormt en bezoek uitblijft. Aan tafel: Ann Demeester, directeur van het Frans Hals Museum, en Yoeri Albrecht, directeur van debatcentrum De Balie.

  • En Kiki Schippers schrijft weer live een persconferentie-lied.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. (Vandaag begint de uitzending later vanwege de persconferentie). Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in De Vooravond: Ernst Kuipers bespreekt nieuwe versoepelingen persconferentie 11 mei of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier