Dinsdag in Op1: Kunnen we op zomervakantie? Corendon-directeur Steven van der Heijden vertelt het ons

Dinsdag in Op1: Kunnen we op zomervakantie? Corendon-directeur Steven van der Heijden vertelt het ons
Dit zijn de gasten van dinsdag 11 mei

Kijktip :

Dinsdag is het de beurt aan Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana. Dit duo presenteert elke dinsdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van dinsdag 11 mei

  • In de documentaireserie Molukkers in Nederland interviewt programmamaker Coen Verbraak veertien Molukkers uit verschillende generaties over het verlaten van hun land. Vanavond schuift Verbraak samen met Molukkers Frieda Tomasoa en Ben Manusama aan bij Op1 en vertellen ze alles over de serie.

  • Buiten is het nog allesbehalve zomers en daardoor kijken veel mensen alleen maar extra uit naar hun zomervakantie. Maar kunnen we straks wel onbezorgd op reis met de verschillende maatregelen? Vanavond bij Op1 vertelt Corendon-directeur Steven van der Heijden hoe de zomer er voor vakantiegangers op zoek naar de zon uit kan zien en vertelt schrijver Wim Daniëls over de geschiedenis van ‘Nederland op Vakantie.’

  • Vanavond om 19:00 uur geven premier Rutte en minister De Jonge alweer de 32ste coronapersconferentie. De verwachting is dat vanaf volgende week woensdag een aantal nieuwe versoepelingen doorgevoerd worden. Vanavond bij Op1 reageren intensivist Diederik Gommers en Anja Schreijer op de persconferentie, de situatie in de ziekenhuizen en bij de GGD.

  • Vanavond bij Op1 gaat Pfizer-directeur Marc Kaptein in gesprek met Diederik Gommers over het wel of niet vrijgeven van patenten voor coronavaccins. Ook reageert Kaptein op het onderzoek van Follow the Money waaruit blijkt dat Pfizer door gaten in het Nederlandse belastingstelsel, uit de greep van de belastingdienst weet te ontkomen.

  • Er werden zojuist 130 raketten op Tel Aviv in Israël afgevuurd vanuit Gaza. We bespreken straks bij Op1 het laatste nieuws met voorzitter van het Centraal Joods Overleg (CJO) Ronny Naftaniel.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Op1: Kunnen we op zomervakantie? Corendon-directeur Steven van der Heijden vertelt het ons of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier