Dinsdag bij Beau: Martijn Lakemeier & Jim Deddes over oorlogsfilm De Oost

Dinsdag bij Beau: Martijn Lakemeier & Jim Deddes over oorlogsfilm De Oost
Dit zijn de gasten van dinsdag 11 mei

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Beau aan tafel zitten.

De gasten bij Beau van dinsdag 11 mei

  • Een hole-in-one is in de golfsport een ongrijpbaar iets. Sommige golfers slaan hem in hun hele carrière nooit, en weer anderen twintig keer.Joost Luiten presteerde onlangs iets bijzonders: hij sloeg er twee in één week! Vanavond schuift hij aan tafel.

  • Na meer dan 35 persconferenties lijkt er nu écht zicht te komen op een leven na corona. Nu het aantal besmettingen blijft dalen en de vaccinatiegraad langzaam oploopt, zal het kabinet vanavond naar verwachting bekendmaken dat er verder versoepeld kan worden.Sybrand Buma, Marieke van de Zilver en Frank Oostdam zijn te gast.

  • Anders dan de Vietnamoorlog hebben we van de oorlog in Nederlands-Indië, amper een beeld. Maar daar maakt de film De Oost, van Jim Taihuttu, een einde aan. Acteurs Martijn Lakemeier en Jim Deddes, Veteraan Jaap Tuinder en historicus Hans Goedkoop schuiven aan. Vanmorgen schoof Martijn al aan bij Koffietijd om over de film te praten.

  • Huisarts in opleiding Bernard Leenstra wil geen vaccins weggooien en bedacht daar een website voor. Vanavond legt hij uit hoe het werkt.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag bij Beau: Martijn Lakemeier & Jim Deddes over oorlogsfilm De Oost of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV