Nick & Simon presenteren nieuw muziekprogramma op SBS 6

Nick & Simon presenteren nieuw muziekprogramma op SBS 6
Muzikale boodschappen in Sing It!

Nieuws :

SBS 6 komt met een nieuw, emotioneel en muzikaal feelgood-programma. In Sing It!, gepresenteerd door Nick & Simon, kan iedereen met een speciaal geschreven lied zijn of haar gevoel, vraag, spijt of dankbaarheid overbrengen aan geliefden, vrienden of collega’s.

De mensen mogen zelf zingen, maar ze kunnen het ook overlaten aan presentatoren Nick & Simon of een andere artiest. Iedere aflevering bestaat uit een mix van kleine en grote verhalen. Voor elke muzikale boodschap geldt dat alles op alles wordt gezet om tot een zo mooi mogelijke uitvoering van het lied te komen. Op een bekende melodie wordt er door Nick & Simon, of een andere bekende artiest, samen met de boodschapper een persoonlijke tekst geschreven.

Nick & Simon

Op locatie wordt de persoon voor wie dit lied bedoeld is op een bijzondere manier met dit unieke optreden overvallen. "In deze tijden waarin iedereen vooral digitaal met elkaar communiceert brengen we in Sing It! boodschappen over op de 'ouderwetse' manier: van mens tot mens", geeft SBS 6 aan.

Iedereen die een positieve, grappige, gekke of onverwachte boodschap voor iemand anders heeft kan zich aanmelden voor Sing It!. "Wanneer je je ouders bijvoorbeeld wil vertellen dat ze opa en oma worden, als je je ex-geliefde terug wil, of als je met het hele bedrijf een collega wil steunen; alles kan", aldus SBS 6.

Sing It! is vanaf zondag 22 april wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nick & Simon presenteren nieuw muziekprogramma op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen