Donderdag in Petit Chateau aflevering 2: Maxime en Montana hebben haast

Donderdag in Petit Chateau aflevering 2: Maxime en Montana hebben haast
Meiland-zusjes moeten hard aan het werk

Kijktip :

Donderdagavond (13 mei) staat de tweede aflevering van het nieuwste Meiland-product Petit Chateau op het programma bij SBS6. Deze week hebben zussen Maxime en Montana Meiland flinke haast, want de bevalling staat al om de hoek te wachten.

Petit Chateau gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Net verhuisd
Maxime en Montana maken kennis met het stel Beppie en Kevin, die net zijn verhuisd. De buik van Beppie staat op knappen en de baby kan elk moment arriveren, maar er is één probleem: de babykamer is nog leeg. De zwangerschap, verhuizing en voorbereidingen groeien Beppie en Kevin boven het hoofd en dus storten de zussen zich op een babypaleis met circus-thema.

Lees verder onder de video's.

Op tijd?
De grote vraag is natuurlijk: kan de baby van Beppie en Kevin nog héél even wachten, zodat Maxime en Montana de babykamer op tijd af hebben? In hun programma Petit Chateau is echter geen uitdaging te groot: elke week bezoeken ze jonge gezinnen die door verschillende omstandigheden geen tijd hebben gehad om de babykamer op tijd op orde te krijgen. Maxime en Montana toveren de kamers binnen een handomdraai om tot een waar babychateau.

Petit Chateau is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Petit Chateau terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Petit Chateau aflevering 2: Maxime en Montana hebben haast of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier