Exclusief interview met koningin Máxima door Matthijs van Nieuwkerk maandag te zien

Exclusief interview met koningin Máxima door Matthijs van Nieuwkerk maandag te zien
Koningin wordt vijftig jaar

Kijktip :

Koningin Máxima wordt op maandag 17 mei vijftig jaar en dat wordt ook op televisie gevierd. Onze vorstin heeft voor deze speciale gelegenheid namelijk een exclusief interview aan Matthijs van Nieuwkerk gegeven, dat wordt uitgezonden op NPO 1.

Interview met koningin Máxima gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Huis ten Bosch
De presentator, die al jaren successen boekt bij de publieke omroep met programma's als De wereld draait door, Matthijs gaat door en Top 2000 a gogo, sprak onlangs met koningin Máxima op Paleis Huis ten Bosch. Daar voerde hij met de koningin een "openhartig gesprek, over het leven, de liefde en het werk".

Lees verder onder de video's.

Geliefd
Vanwege de coronacrisis kan de vijftigste verjaardag van koningin Máxima helaas niet groots gevierd worden, maar uiteraard wordt er stilgestaan bij deze mijlpaal in het leven van de geliefde koningin. Ze woont inmiddels zo'n twintig jaar in Nederland, sinds ze op 2 februari 2002 in het huwelijksbootje stapte met koning Willem-Alexander.

Het interview van Matthijs van Nieuwkerk met koningin Máxima is op maandag 17 mei om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt na afloop het interview met Máxima terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Exclusief interview met koningin Máxima door Matthijs van Nieuwkerk maandag te zien of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier