De Bachelor met dj Tony Junior vanaf 24 juni te zien op Videoland

De Bachelor met dj Tony Junior vanaf 24 juni te zien op Videoland
Vindt Tony de liefde na verbroken relatie met Maan?

Kijktip :

Na het succes van De Bachelorette met soapie en Instagram-model Gaby Blaaser kunnen we vanaf donderdag 24 juni genieten van De Bachelor op Videoland. In deze nieuwe serie gaat dj Tony Junior op zoek naar zijn droomvrouw, nadat zijn relatie met zangeres Maan is verbroken.

Kroatië
De dj heeft in ieder geval genoeg te kiezen, want op een prachtige droomlocatie in het idyllische Kroatië doen twintig vrijgezelle vrouwen een gooi naar zijn hand. Tony Junior heeft al een roerig liefdesleven achter de rug en Maan is beslist niet de enige vrouw met wie hij een relatie heeft gehad. Nu weet Tony precies wat hij zoekt in een partner en is hij klaar voor de volgende stap: de liefde van zijn leven vinden.

Lees verder onder de video's.

Spannende dates
Tony gaat op romantische en spannende dates met de vrouwen. In De Bachelor speelt de rozenceremonie een belangrijke rol: welke vrouwen krijgen van Tony een roos - en daarmee een 'verblijfsvergunning'? En van welke vrouwen moet hij helaas afscheid nemen? Samen met presentator Rick Brandsteder stort Tony zich in het avontuur, met als uitkomst hopelijk een droomvrouw aan zijn zijde.

De Bachelor met Tony Junior is vanaf donderdag 24 juni wekelijks te zien op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV