Zweedse thrillerserie The Hunters vanaf vrijdag 14 mei te zien op Canvas

Zweedse thrillerserie The Hunters vanaf vrijdag 14 mei te zien op Canvas
Opnieuw een spannende serie van Scandinavische bodem

Kijktip :

Op de Vlaamse zender Canvas is vanaf vrijdag 14 mei de Zweedse thrillerserie The Hunters te zien. We kunnen dus opnieuw genieten van een spannende Scandinavische serie, waarvan de originele titel Jägarna luidt.

Politierechercheur
In The Hunters volgen we Erik Bäckstrom. Hij was in het verleden politierechercheur, maar die tijd heeft hij achter zich gelaten. Erik heeft zich teruggetrokken voor een rustig bestaan in de bossen van Norrland in Zweden. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en hij besluit zijn hulp aan te bieden aan Markus.

Milieudemonstranten
Markus is een plaatselijke mijnbouwondernemer die hevig in de clinch ligt met milieudemonstranten. Binnen de kortste keren raakt Erik weer - geheel tegen zijn wil - betrokken bij een politieonderzoek. Gaandeweg het onderzoek komt Erik erachter dat Markus een geheim heeft, en dat heeft grote gevolgen.

De thrillerserie The Hunters is vanaf vrijdag 14 mei wekelijks rond 23.00 uur te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zweedse thrillerserie The Hunters vanaf vrijdag 14 mei te zien op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier