Woensdag bij Beau: directeur KLM Pieter Elbers over het afgelopen coronajaar

Woensdag bij Beau: directeur KLM Pieter Elbers over het afgelopen coronajaar
De gasten van woensdag 12 mei

Kijktip :

Als er een groot bedrijf geleden heeft het afgelopen jaar, dan was het KLM. Met een megaverlies en duizenden ontslagen heeft corona er keihard ingehakt. KLM's president-directeur Pieter Elbers schuift hierover aan. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Beau aan tafel zitten.

De gasten bij Beau van woensdag 12 mei

  • Marco Borsato en Rolf Sanchez mikken op een knaller van een zomerhit met 'Hef Je Glas'. Vanavond vertellen zij over hun hechte samenwerking en horen we hoe het nu met Marco gaat.
  • De wereldberoemde componist Gustav Mahler had een grote liefde: Amsterdam. Hij kwam er veel en vaak en waarschijnlijk had zijn muziek anders geklonken als hij er nooit was geweest.Tijl Beckand is diep in het leven van Mahler gedoken en vanavond geeft hij college.
  • Na het kroonjaar van 100 jaar KLM, volgde het coronajaar. Duizenden medewerkers werden noodgedwongen ontslagen en vorige week kondigde de luchtvaartmaatschappij opnieuw een mega-verlies aan. Hierover praten we verder met president-directeur van KLM, Pieter Elbers.
  • De Tweede Kamer debatteerde vandaag opnieuw over de #formatie. Rutte IV lijkt weer een stapje dichterbij. We bespreken het met politiek verslaggever Floor Bremer.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag bij Beau: directeur KLM Pieter Elbers over het afgelopen coronajaar of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV