Heerlijke komedie Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga zie je zaterdag op België Eén

Heerlijke komedie Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga zie je zaterdag op België Eén
Douze points voor Volcano Man!

Kijktip :

Songfestival-fans opgelet! Zaterdag 15 mei is de film Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga te zien op Belgie Eén. Op Netflix was deze productie al een groot succes, met hilarische rollen voor Will Ferrell en Rachel McAdams. De film kreeg bovendien een Oscarnominatie voor het lied 'Husavik'.

Lees hier waar je het kanaal zit België Eén kan vinden.

Lars Erickssong en Sigrit Ericksdottir
Het verhaal draait om Lars Erickssong en Sigrit Ericksdottir, twee artiesten uit IJsland. Zij krijgen de kans van hun leven om op te treden op het Eurovisie Songfestival. 'Volcano Man' moet hun grote hit worden, maar ze vallen ondertussen van de ene in de andere bizarre situatie tijdens het dit Songfestival-avontuur.

Acteur Dan Stevens in de film 'Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga'

Lees hier onze filmrecensie van Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga.

Cast
Naast Will Ferrell (Zoolander 2) en Rachel McAdams (Game Night) zijn ook Dan Stevens (Beauty and the Beast) en Pierce Brosnan (Mamma Mia!) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door David Doblin (Wedding Crashers 2).

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga (2020) wordt beoordeeld met een 6,5 op IMDb en is op zaterdag 15 mei om 21.20 uur te zien op België Eén. Genre: Komedie, Muziek. Speelduur: 123 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV