Linda de Mol presenteert blind date-quiz De Dating Quiz op SBS6

Linda de Mol presenteert blind date-quiz De Dating Quiz op SBS6
Blind Daten en Blind Quizzen

Nieuws :

SBS6 komt vanaf komend najaar met een gloednieuwe quiz: De Dating Quiz. In dit spelprogramma zetten singles hun eerste datingstappen in het beantwoorden van vragen. Het winnende koppel gaat naar huis met een geldprijs, maar misschien ook wel met een nieuwe liefde?

Uitdagingen
Om de ware liefde te vinden, zijn mensen tegenwoordig bereid om ver te gaan. Naakt daten, samenwonen of zelfs trouwen zonder elkaar ooit gezien te hebben… je kunt het zo gek niet bedenken. Toch leer je elkaar pas écht kennen, als je samen een uitdaging aangaat.

De tekst gaat door onder deze video's

Blind
De Dating Quiz heeft het allemaal: het is een blind dating reality programma en een kennisquiz ineen. Het is het ultieme spel van de liefde! Om die liefde een realistische kans te geven, daten de koppels vooraf - blind - met elkaar. Ze krijgen ruim de tijd om met elkaar te praten. Na de dates geven de singles aan met wie ze een klik voelen. Tijdens het spelen van de quiz kunnen ze elkaar wel horen, maar niet zien. Een echte blind date, dus.

De Dating Quiz is vanaf dit najaar te zien op SBS6. Als er meer informatie over de precieze uitzenddagen bekend wordt, vind je dat hier op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Linda de Mol presenteert blind date-quiz De Dating Quiz op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier