Ajax - VVV-Venlo live op tv (Eredivisie)

Ajax - VVV-Venlo live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in de 33ste speelronde

Sport :

Op donderdag 13 mei spelen Ajax en VVV-Venlo in de drieëndertigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Johan Cruijff ArenA. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 2. Ook kun je op ESPN 1 de hoogtepunten zien in het schakelprogramma.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - VVV-Venlo

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
Dat de Amsterdammers al kampioen zijn, betekent niet dat ze voor spek en bonen spelen. Dat bewezen ze afgelopen weekend wel door te winnen van Feyenoord. Ook deze wedstrijd wordt gespeeld om te winnen.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

VVV-Venlo
Deze Hemelvaartsdag zal geen dag zijn waar de heren uit Venlo naar hebben uitgekeken: in Venlo werd eerder dit seizoen namelijk de historische score van 0-13 op het bord gezet. Ze moeten wel winnen vandaag, om directe degradatie te ontlopen.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 14.25 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 18.45 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Ajax - VVV-Venlo is donderdag 13 mei om 14.30 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 18.45 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ajax - VVV-Venlo live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier