Eenmalige BN'er-talentenshow Make Up Your Mind zaterdag op RTL 4

Eenmalige BN'er-talentenshow Make Up Your Mind zaterdag op RTL 4
BN'ers worden drag queens

Kijktip :

In dit nieuwe, eenmalige programma worden zeven bekende Nederlandse mannen omgetoverd tot Drag Queens. De panels moeten raden wie het zijn. Make Up Your Mind is op zaterdag 15 mei om 21.35 uur te zien op RTL 4.

Make Up Your Mind gemist? Kijk de aflevering terug via Gids.tv.

Diva
Het doet denken aan The Masked Singer, maar dit keer zijn het geen maskers waar de BN'ers achter verscholen zitten. Na een intensieve training laten de mannen zien hoe zij als drag queen als een ware diva over de catwalk kunnen paraderen en een perfecte lipsync kunnen uitvoeren.

Jury
De vakjury onder leiding van juryvoorzitter Envy Peru stuurt iedere ronde een bekende man naar huis. Voor het zover is, moet het panel proberen te raden om wie het gaat.

De tekst gaat verder onder deze video's

Onder leiding van presentator Carlo Boszhard strijden teamcaptains Fred van Leer en Nikkie de Jager strijden tegen elkaar om zoveel mogelijk BN'ers te raden. Ze krijgen hulp van Edsilia Rombley en Ruben Nicolai.

Make Up Your Mind is op zaterdag 15 mei om 21.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt Make Up Your Mind terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eenmalige BN'er-talentenshow Make Up Your Mind zaterdag op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier