Meryl Streep en Tom Hanks in Spielbergs nieuwe film The Post

Meryl Streep en Tom Hanks in Spielbergs nieuwe film The Post
Bekijk hier de trailer vol dillema's over de Pentagon Papers

Film :

Binnen acht maanden tovert Steven Spielberg zijn nieuwe film The Post op het witte doek. Zo kan hij nog meedingen naar de felbegeerde Oscars. Die deadline is gehaald, want The Post is binnenkort te zien in de bioscoop. Een knappe prestatie voor deze film, wat Spielberg ook al eerder deed met de voor een Oscar genomineerde film Munich uit 2005. Tom Hanks en Meryl Streep spelen de hoofdrollen in The Post. Bekijk hieronder de trailer van de film.

Het verhaal van The Post is gebaseerd op de onthulling van de Pentagon Papers, geheime documenten over de Vietnamoorlog. Als Daniel Ellsberg (gespeeld door Matthew Rhys) tot de ontdekking komt dat het Amerikaanse volk wordt voorgelogen, staat hij voor een enorm zware dilemma: het openbaar maken of het verzwijgen van deze documenten in het belang van de nationale veiligheid. Amerika's eerste vrouwelijke uitgever van The Washington Post, Katharine Graham (Meryl Streep), gaat samen met redacteur Ben Bradlee (Tom Hanks) er alles aan doen om deze documenten toch te publiceren, ondanks een verbod van de regering.

De inmiddels 68-jarige Meryl Streep is sinds 1975 al actief als actrice. De ervaren actrice had haar eerste klus als voice-over in de film Everybody rides the Carousel. Dat Streep een geweldige actrice is bleek onlangs weer, want ze ontving voor haar rol in deze film The Post haar 21ste Oscarnominatie. Hou Gids.tv in de gaten voor de recensie van deze film.

The Post is vanaf 1 februari te zien in de Nederlandse bioscopen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Meryl Streep en Tom Hanks in Spielbergs nieuwe film The Post of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV