Donderdag in Beau: Hunter Biden (zoon van) over zijn drank- en drugsgebruik

Donderdag in Beau: Hunter Biden (zoon van) over zijn drank- en drugsgebruik
Dit zijn de gasten van donderdag 13 mei

Kijktip :

Er zit vanavond wel iemand heel speciaals aan tafel bij Beau van Erven Dorens: de zoon van Joe Biden, Hunter, vertelt over zijn verleden in de drank en de drugs. Samen met Michiel Vos zit hij aan tafel.

De tekst gaat verder onder deze video's

De gasten bij Beau van donderdag 6 mei

  • Het leven van de Amerikaanse president Joe Biden zit vol tragedie en verlies. Zijn zoon Hunter Biden, die jaren worstelde met drank en drugs na alle gebeurtenissen, heeft zijn memoires nu opgeschreven. Beau bespreekt het met Hunter zelf en met Michiel Vos.
  • Het kan u bijna niet zijn ontgaan: Máxima wordt maandag vijftig. Met Marcia Luyten, Edwin Smulders en Sander van der Pavert haalt Beau de mooiste herinneringen op.
  • Weer een scheuring binnen Forum voor Democratie. Deze keer verlaat Wybren van Haga de partij. Politiek commentator van de
    Telegraaf Wouter de Winther reageert.
  • Zangeressen Maan de Steenwinkel en Bente Fokkens bundelen de krachten in het nieuwe nummer ‘Nee is Nee’. Ze spreken zich uit tegen seksuele intimidatie en grensoverschrijdend gedrag. Bij Beau ze vertellen vanavond waarom dit onderwerp zo belangrijk is en treden ze op!

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV