Muzikale show Koningin Máxima; een leven vol muziek zie je zondag op NPO 1

Muzikale show Koningin Máxima; een leven vol muziek zie je zondag op NPO 1
Maxima wordt 50 jaar

Kijktip :

Ter ere van de 50ste verjaardag van Koningin Máxima vieren kinderen samen met bekende artiesten de kracht van muziek. De muzikale show Koningin Máxima; een leven vol muziek is op zondag 16 mei om 20.55 uur te zien op NPO 1.

Koningin Máxima; een leven vol muziek gemist? Kijk de volledige show terug via Gids.tv.

Muziekonderwijs
Máxima is erevoorzitter van Méér Muziek in de Klas. Ze zet zich actief in voor muziekonderwijs voor álle basisschoolkinderen in Nederland en het Caribisch gebied.

Optredens
Samen met enthousiaste kinderen treden onder anderen Emma Heesters, Tania Kross, Jeroen van der Boom en Sunnery James & Ryan Marciano op. Ook Carel Kraayenhof is van de partij.

De tekst gaat verder onder deze video's

Verder zijn er reportages over de rol die muziek speelt in het leven van een aantal bekende Nederlanders die op een ander gebied dan muziek succesvol zijn, zoals André Kuipers en Shanice van de Sanden.

Koningin Máxima; een leven vol muziek is op zondag 16 mei om 20.55 uur te zien op NPO 1. Je kunt Koningin Máxima; een leven vol muziek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Muzikale show Koningin Máxima; een leven vol muziek zie je zondag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier