Nieuwe documentaireserie Voetbaldroom vanaf zondag te zien op NPO 3

Nieuwe documentaireserie Voetbaldroom vanaf zondag te zien op NPO 3
De weg naar profvoetbal

Kijktip :

In de nieuwe vierdelige documentaireserie Voetbaldroom worden jonge voetbaltalenten gevolgd op elke stap op weg naar het heilige doel: profvoetballer worden. De docuserie is vanaf 16 mei elke zondag om 21.15 uur te zien op NPO 3.

Voetbaldroom gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Droom
Trainers, ouders, scouts en zaakwaarnemers dromen met de jonge voetballers mee. Maar, hoe realistisch is die droom eigenlijk en welke prijs moeten ze ervoor betalen? De kans van slagen is klein, maar dat weerhoudt de spelers en hun families er niet van om er alles voor te doen en te laten om die droom te verwezenlijken.

De tekst gaat verder onder deze video's

Kritisch
De succesvolle profvoetballers Wout Weghorst en Marten de Roon zijn in de docuserie kritisch over de huidige manier van opleiden, die volgens de profs ook vele slachtoffers kent.

Voetbaldroom is vanaf zondag 16 mei wekelijks om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Voetbaldroom terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe documentaireserie Voetbaldroom vanaf zondag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier