Tiende van Tijl Special over Gustav Mahler zondag 16 mei te zien op NPO 2

Tiende van Tijl Special over Gustav Mahler zondag 16 mei te zien op NPO 2
Tijl duikt in leven en werk van Mahler

Kijktip :

Op deze dag zou het Mahler Festival in Amsterdam van start gaan, maar dat gaat vanwege corona niet door. Tijl Beckand maakt een kersverse special over de componist en na deze uitzending speelt het Koninklijk Concertgebouworkest een nieuwe uitvoering van de Vijfde Symfonie van Gustav Mahler. De special en aansluitend het concert zijn te zien op NPO 2.

Tiende van Tijl Special: Mahler gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Erkenning
Waar Mahler in eigen land, of elders in Europa, nauwelijks erkenning kreeg, werd hij in Nederland direct omarmt. In Nederland vond Mahler warmte, erkenning en een artistiek thuis.

De tekst gaat verder onder de video's

Sporen
In een tijd dat we het even wat dichter bij huis moeten zoeken als het gaat om grote verhalen, is dit er eentje die het verdient om verteld te worden. Tijl Beckand gaat op zoek naar de kiem voor de liefde en vindt zoveel mogelijk sporen van Mahler in Nederland.

Tiende van Tijl Special: Mahler is op zondag 16 mei om 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt de Tiende van Tijl Special: Mahler terugkijken op Gids.tv. Het concert start om 22.45 uur.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tiende van Tijl Special over Gustav Mahler zondag 16 mei te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier