Eerste trailer voor Ant-Man and the Wasp

Eerste trailer voor Ant-Man and the Wasp
Marvels allerkleinste superhelden komen in actie

Film :

Marvel Studios heeft de eerste trailer voor zijn nieuwe superheldenfilm naar buiten gebracht. In Ant-Man and the Wasp, het vervolg op Ant-Man (2015), moet Scott Lang (Paul Rudd) zijn superheldenpak weer aantrekken om zijn dochtertje te beschermen. Ook Hope van Dyne (Evangeline Lilly) en Dr. Hank Pym (Michael Douglas) zijn weer van de partij.

Het drietal vormt in dit vervolg een superheldenteam met Scott Lang als Ant-Man en Hope van Dyne als The Wasp; superhelden die door middel van een speciaal pak tot de grootte van een mier kunnen slinken. Hank Pym, de vader van Hope, is het grote brein achter de geheime techniek.

")

De film speelt zich af na de gebeurtenissen van Captain America: Civil War (2016), toen Scott Lang Captain America hielp om uit handen te blijven van Iron Man. Dit maakte van hem wel een crimineel en zo bracht hij niet alleen zichzelf, maar ook het team in de problemen. In de trailer is te zien dat de drie vluchten voor een FBI-team. Ook speelt de mysterieuze slechterik Ghost, waarvan maar één shot te zien is in de trailer, een nog onbekende rol.

Ghost

Verder spelen onder meer Michelle Pfeiffer (What lies Beneath) en Laurence Fishburne (The Matrix) belangrijke rollen. Bijrollen zijn er voor Judy Greer (Jurassic World), Michael Peña (American Hustle).

Ant-Man and the Wasp draait vanaf 18 juli in de bioscoop.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eerste trailer voor Ant-Man and the Wasp of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier