Andere Tijden in 2022 van woensdag- naar maandagavond

Andere Tijden in 2022 van woensdag- naar maandagavond
Na gedoe bij NPO toch terug

Nieuws :

Vanaf volgend jaar verschuift Andere Tijden van de late woensdagavond naar langere uitzendingen op primetime maandagavond. Daarnaast komen er nog meer (kortere) geschiendenisprogramma's op NPO 2.

In de plaats van de 18 afleveringen van 25 minuten komen er 10 afleveringen van 50 minuten. Ook komen er Netflix-achtige korte docu's speciaal voor NPO Start.

De tekst gaat verder onder deze video's

Geschiedenis
De laatste tijd werd steeds duidelijker dat geschiedenis op de tv van belang is, volgens de NTR: "Mede dankzij grote series zoals De strijd om het Binnenhof en De zware jas van Beatrix is dat duidelijker dan ooit."

Andere Tijden gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Steun
Sinds bekend werd dat de NPO voornemens is om te stoppen met de reguliere uitzendingen van Andere Tijden, regende het volgens de NTR "steunbetuigingen aan het programma en de makers. Uit alle hoeken en gaten van Nederland klinken bezorgde en verontwaardigde reacties."

Andere Tijden is vanaf volgend jaar te zien op maandagavond rond 20.30 uur te zien op NPO 2. Zodra er meer bekend is, lees je dat bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Andere Tijden in 2022 van woensdag- naar maandagavond of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier