Dit zijn de 5 meest populaire films op Netflix (Hemelvaartweekend 2021)

Dit zijn de 5 meest populaire films op Netflix (Hemelvaartweekend 2021)
Met The Mitchells vs The Machines en Ferry

Film :

Dit Hemelvaartsweekend is er weer genoeg te kijken op Netflix. Welke series en films streamen we massaal dit weekend? Bekijk hieronder vijf films die nu 'hot' zijn.

Lees hier welke films je deze week nieuw kunt streamen op Netflix.

5. Ferry (2021)

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 7,7

Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden. Lees hier waar je Ferry kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Ferry.

4. Believe Me: The Abduction of Lisa McVey (2018)

Gids.tv: geen | IMDb ★ 7,2

De 17-jarige Lisa McVey wil op een avond zelfmoord plegen. Ze wordt echter gekidnapt en zet alles op alles om te overleven. Lisa weet haar ontvoerder echter om te praten en wordt vrijgelaten. Ze keert terug naar huis, maar bijna niemand gelooft haar verhaal.. Lees hier waar je Believe Me: The Abduction of Lisa McVey kunt kijken.

3. Detective Pikachu (2018)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 6,6

De eerste geluiden zijn positief over deze film! Warner Bros. zet niemand minder dan acteur Ryan Reynolds in om de stem van de wereldberoemde Pikachu in te spreken, dan lijkt het wel goed te komen. Tim (Justice Smith) en zijn Pokémon Pikachu moeten een mysterie ontrafelen in Ryme City, een zorgeloze moderne metropool waar Pokemon en mensen naast elkaar leven. Lees hier waar je Pokémon: Detective Pikachu kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Pokemon: Detective Pikachu.

2. Oxygen (2021)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 6,4

Een jonge vrouw ontwaakt in een cryogene kamer. Ze weet niet meer wie ze is of hoe ze in deze doos, die nauwelijks groter is dan een doodskist, terecht is gekomen. Terwijl de zuurstof langzaam opraakt, moet ze diep in haar geheugen graven naar een manier om aan deze nachtmerrie te ontsnappen. Bekijk hier waar je Oxygen kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van Oxygen.

1. The Mitchells vs the Machines (2021)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 8,3

Het avontuur begint wanneer het creatieve buitenbeentje Katie Mitchell wordt toegelaten tot de filmacademie van haar dromen en ze niet kan wachten om aan dit nieuwe hoofdstuk van haar leven te beginnen. Haar plannen worden echter verstoord als haar natuurliefhebbende vader Rick besluit dat het een geweldig en totaal niet ongemakkelijk idee is om Katie, samen met het hele gezin, naar school te brengen en er een laatste familie roadtrip van te maken. En op het moment dat ze denken dat dit reisavontuur niet erger kan, belandt het gezin plotseling midden in een ware robot opstand. Lees hier waar je The Mitchells vs The Machines kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van The Mitchells vs The Machines.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dit zijn de 5 meest populaire films op Netflix (Hemelvaartweekend 2021) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier