Dit zijn de vijf meest populaire series op Netflix (Hemelvaartweekend 2021)

Dit zijn de vijf meest populaire series op Netflix (Hemelvaartweekend 2021)
Met Shadow & Bone en Jupiter's Legacy

Film :

Dit Hemelvaartsweekend is er weer genoeg te kijken op Netflix. Welke series en films streamen we massaal dit weekend? Bekijk hieronder vijf series die nu 'hot' zijn.

Lees hier welke films je deze week nieuw kunt streamen op Netflix.

5. The Flash, S6

Gids.tv: geen | IMDb ★ 7,7

Wanneer een ramp met een deeltjesversneller een vernietigende storm veroorzaakt wordt forensisch onderzoeker Barry Allen geraakt door bliksem en belandt in een coma. Maanden later ontwaakt hij met een nieuw verkregen kracht, supersnelheid. Dankzij deze kracht verandert hij in de supersnelle beschermengel van Central City. Barry is geschokt wanneer hij er achter komt dat hij niet de enige “meta-mens” is, die is ontstaan door de ramp met de deeltjesversneller. Bekijk hier waar je The Flash kunt streamen.

4. The Serpent, S1

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 7,7

Het verhaal gaat over Charles Sobhraj. Hij is een man die midden jaren 70 verantwoordelijk zou zijn geweest voor de dood van zo'n 20 jonge Westerse toeristen. Samen met zijn vriendin en handlanger Marie-Andree Leclerc pleegden ze moorden, en andere misdaden, in Thailand, Nepal en India. Bekijk hier waar je The Serpent kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van The Serpent.

3. Shadow and Bone, S1

Gids.tv: ★★½ | IMDb ★ 7,9

Krachten spannen samen tegen een jonge soldaat die een kracht onthult waarmee haar wereld kan worden verenigd. Gebaseerd op de Grishaverse-romans van Leigh Bardugo. Bekijk hier waar je Shadow and Bone kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Shadow and Bone.

2. El Inocente, S1

Gids.tv: geen | IMDb ★ 8,0

El inocente draait om Mateo (Mario Casas), Olivia (Aura Garrido), Lorena (Alexandra Jiménez) en Aguilar (Jose Coronado). Opnieuw beginnen zou de enige mogelijke redding zijn, maar geen van hen kan dat. Bekijk hier waar je El Inocente kunt streamen.

1. Jupiter's Legacy, S1

Gids.tv: ★½ | IMDb ★ 6,9

Nadat ze de mensheid bijna een eeuw lang veilig hebben gehouden, kijkt de eerste generatie superhelden van de wereld naar hun kinderen, die hun nalatenschap mogen voortzetten. Maar de heftige spanningen nemen toe, terwijl de jonge superhelden - hongerig om hun waarde te bewijzen - ermee worstelen om te voldoen aan de torenhoge verwachtingen als gevolg van de legendarische publieke reputaties van hun ouders - en hun hoge persoonlijke standaarden. Bekijk hier waar je Jupiter's Legacy kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Jupiter's Legacy.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dit zijn de vijf meest populaire series op Netflix (Hemelvaartweekend 2021) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV