Vrijdag in Beau: Envy Peru en Carlo Boszhard over 'Make Up Your Mind'

Vrijdag in Beau: Envy Peru en Carlo Boszhard over 'Make Up Your Mind'
De gasten van vrijdag 14 mei

Kijktip :

Het belooft een hysterische avond te worden morgenavond, want dan zullen zeven mannelijke BN'ers omgetoverd worden tot Drag Queens. Wie dit zijn is nog een geheim, maar Carlo Boszhard en Envy Peru vertellen er alles over tijdens Beau. Wie schuiven er nog meer aan?

De tekst gaat verder onder deze video's

De gasten bij Beau van vrijdag 14 mei

  • Vanaf maandag komt Beau een week lang vanuit Rotterdam! Natuurlijk vanwege het Songfestival. We ontvangen geweldige gasten over het muziekspektakel. Ook Gerard Joling ontbreekt natuurlijk niet. Vanavond blikt hij bij Beau vooruit en zingt een nieuwe versie van zijn Shangri-la!
  • Torenhoge hakken, pruiken en make-up zijn onderdeel van de dragqueen performance. Voor het programma 'Make Up Your Mind' gaan 7 mannelijke BN’ers als dragqueen de strijd aan op de catwalk. Wie zitten er achter de outfits verscholen? Carlo Boszhard en Envy Peru schuiven aan.
  • Geen Babel en Robben, maar wel een plekje voor Daley Blind. Frank de Boer maakte vandaag zijn voorlopige EK-selectie bekend. Wat zijn onze kansen met dit team? We bespreken het vanavond bij Beau met Hélène Hendriks.
  • Volgende week presenteert zakenblad Quote de Top 100 van jonge miljonairs, hoe bemachtig je een plekje op die lijst? Bij Beau bespreken we het met Quote-hoofdredacteur Paul van Riessen, ondernemer Loes Daniels en felyx-oprichters Quinten Selhorst en Maarten Poot.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Beau: Envy Peru en Carlo Boszhard over 'Make Up Your Mind' of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier